Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

Αλλάγή Ρόλων/Παιχνίδια με στραπον - Strapon Play/Dildo Training/Transformation/Slut Training

Το φετίχ των παιχνιδιών αλλαγής ρόλων , αποτελεί ακόμα και στην σημερινή εποχή ανυπέρβλητο ταμπού για όσους το φαντασιώνονται και θέλουν να το δοκιμάσουν μιας και πραγματικά θέτει σε δοκιμασία τους παραδοσιακούς ρόλους άντρα – γυναίκας όπως έχουν οριοθετηθεί μέχρι σήμερα απο τις παραδόσεις και την κουλτούρα . 
Μιλάμε για παιχνίδια κατά τα οποία η Γυναίκα / domina με την χρήση ενός δονητή μέσης (strapon) αναλαμβάνει τον «ενεργητικό ρόλο» και ο υποτακτικός , αναγκάζεται να λάβει τον παθητικό ρόλο δεχόμενος πρωκτικό σέξ απο την αφέντρα του . 


Έχουν γραφτεί αναρίθμητες σελίδες σε φόρουμ , περιοδικά και βιβλία σχετικά με το αν η συγκεκριμένη πρακτική μετατρέπει έναν άντρα σε gay , σχετικά με το αν μόνο ένας gay άντρας θα το ζητούσε , σχετικά με το αν εφαρμοσθεί σε ένα γάμο ή σχέση αν θα επανέλθουν στους ρόλους τους ο άντρας και η γυναίκα μετά το παιχνίδι , ώς προς το αν ο άντρας μειώνεται στα μάτια της γυναίκας . 

Για το συγκεκριμένο φετίχ , θέλω και πάλι να ευχαριστήσω τους διαδικτυακούς μου φίλους που τηρώντας την ανωνυμία τους ( είπαμε συντηρητική κοινωνία ) εξήγησαν σε διάφορα φόρα τις απόψεις τους τις οποίες και δανείζομαι προκειμένου να παρουσιάσω τις δραστηριότητες αυτές . 

Ξεκινάω απο εκεί . Όσους έχω συνομιλήσει σε φόρα και έχω ρωτήσει , μου είπαν ότι η ανωνυμία είναι το πάν όσο αφορά αυτό το φετιχ . Δηλαδή θα μου πείτε ότι για τα άλλα φετίχ υπάρχει επωνυμία  ; Όχι αλλά θα σας υπενθυμίσω παραδείγματα καλλιτεχνών όπως του Ταραντίνο που παραδέχτηκε ότι είναι ποδολάγνος ή του γνωστού Έλληνα καλλιτέχνη που έπλεξε το εγκώμιο των γυναικείων ποδιών σε πρωϊνές εκπομπές προκαλώντας τις εύθυμες αντιδράσεις απο τις παρουσιάστριες . Η ποδολαγνεία μπορεί να γίνει αποδεκτή . Η αλλαγή ρόλων όμως όχι . 

Αυτό έχει ώς αποτέλεσμα ότι για το συγκεκριμένο φετίχ την πρωτοκαθεδρία έχουν οι επαγγελματίες του σέξ με μεγάλο πλεονέκτημα την ανωνυμία . Πράγματι , απο όσους έχω συνομιλήσει , κανένας δεν το έχει ζητήσει απο τη σύντροφό του αλλά όλοι απευθύνονται σε επαγγελματίες για αλλαγή ρόλων .
Εδώ πάλι ξεκινά μια μεγάλη συζήτηση για τον λεγόμενο «αντρισμό» . 

Υπάρχουν αυτοί που θεωρούν ότι μόνο ένας ομοφυλόφιλος θα ζήταγε κάτι τέτοιο , υπάρχουν όμως και αυτοί που διαφωνούν.

Σημασία δεν έχει καμία κατά τη γνώμη μου . Είτε κάποιος είναι ομοφυλόφιλος είτε θέλει να οδηγήσει την σεξουαλική υποταγή σε ανώτερο βαθμό προσφέροντας τον ενεργητικό ρόλο στην αφέντρα του , δεν έχει απολύτως καμία σημασία για εμένα τουλάχιστον μιας και θέλω μόνο να το παρουσιάσω σαν φετίχ . 

1ο Role Play
 
Υποταγή του άντρα στη γυναίκα η οποία τον βιάζει με το στραπον στα όρια κάποιου ρόλου ή φαντασίωσης .   

Για παράδειγμα η αφέντρα είναι αστυνομικός και βιάζει τον κρατούμενο.

Σε αυτή τη περίπτωση , το καθεαυτό ζητούμενο είναι η ρόλος και όχι τόσο το στραπον και το πρωκτικό σέξ καθώς αποτελεί αποκλειστικά το «μέσο επιβολής» της εξουσίας της αφέντρας . 

2ο Εκπαίδευση τσούλας – Slut Training / transformation / maid training

Υπάρχουν άντρες ομοφυλόφιλοι και μη που φαντασιώνονται ότι μια δυναμική αφέντρα τους μετατρέπει στην προσωπική της «ερωμένη» εξασκώντας καθε μορφή σέξ , ακόμα και πρωκτικό με τη χρήση στραπον . 

Είναι πολύπλοκο σενάριο που προϋποθέτει σε αρκετές εκδοχές του ακόμα και την ολική «μεταμόρφωση» του άντρα σε «γυναίκα» .
Μπορεί να εφαρμοσθεί σε άντρες που έχουν αυτή τη τάση , να ντυθούν γυναικεία αλλά μπορεί να εφαρμοσθεί και σαν τιμωρία , σε πιο πολύπλοκα σενάρια , εξαναγκάζοντας τον άντρα να ντυθει γυναικεία , να φερθεί γυναικεία και στο τέλος να του κάνει πρωκτικό σέξ η αφέντρα με το στραπον χωρίς εκείνος να το θέλει . 

Αποτελούσε εξάλλου συνηθισμένη τιμωρία στη Βικτωριανή εποχή την Αγγλία το λεγόμενο pettitecoat punishment δηλαδή το ντύσιμο των αγοριών με γυναικεία ρούχα και  η ντροπή που προκαλούσε . Σε αυτή τη περίπτωση ο υποτακτικός και πάλι δεν επιζητά το στραπον αλλά τον εξευτελισμό που προκαλεί . 

3ο Μασάζ προστάτη – άρμεγμα / Prostate Milking
Αυτή η εκδοχή χρησιμοποιείται σε «ιατρικές φαντασιώσεις» και σε συνδυασμό με την στέρηση του σέξ και του αυνανισμού στον άντρα για χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας . Το αποτέλεσμα είναι ότι ο ερεθισμός λόγω έλλειψης εκσπερμάτισης είναι στο έπακρο και με διείσδυση στο πρωκτό είτε απο δάκτυλο είτε απο μικρό δονητή , γίνεται μασάζ στη περιοχή αυτή που καταλήγει σε έντονη εκσπερμάτιση . 

Σε κάθε περίπτωση , είναι αναγκαίο να χρησιμοποιούνται δονητές και όχι αυτοσχέδια αντικείμενα ενώ πρέπει να τηρουνται οι κανόνες καθαριότητας στο έπακρο . Επίσης πρέπει να χρησιμοποιείται και σωστά λιπαντικά  αγορασμένα απο φαρμακείο και όχι αυτοσχέδιες λύσεις ( λάδια , κλπ )  

Παρακάτω ένα μικρό σενάριο που η αφέντρα κάνει πρωκτικό σέξ στον υποτακτικό της 
Βήμα 1ο : Τον υποχρεώνει να ξεντυθεί
Βήμα 2ο : Ένα καλό χέρι ξύλο στο κωλαράκι για τιμωρία , ψυχολογική υποταγή και επίσης ένα πονεμένο κωλαρακι αισθάνεται πιο έντονα το πήδημα με στραπον
Βήμα 3ο : Εξευτελισμός . Χρησιμοποιείτε λεκτικό εξευτελισμό , βρισιές , τον αναγκάζετε να σας φορέσει το προφυλακτικό και του λέτε ότι θα τον κάνετε πουτανάκι ή ότι άλλο περιέχει η φαντασιωσή σας . Είναι σημαντικός ο εξευτελισμός μιας και κάνει την ψυχολογική υποταγή πιο έντονη
Βήμα 4ο : Παίρνει η Αφέντρα θέση . Το αναπόφευκτο πλησιάζει ......
Βήμα 5ο : Σιγά σιγά στην αρχη .......
Βήμα 6ο : Μετά απο μερικές "ψωλιές" πέφτετε με όλο το βάρος επάνω του και ακολουθεί ένα βίαιο σέξ με δυνατές κινήσεις . Πρέπει να ακούτε μόνο πνιχτές κραυγές σε αυτό το σημείο. 

Κάποιες φορές με τις καλύτερές σας φίλες είναι καλύτερα 


20 σχόλια:

 1. Καλό το άρθρο και διαφωτιστικό στους curious. Ήθελα να πω, από προσωπική μου πείρα, πως οι άντρες που δέχονται το strap on από Γυναίκα, σε καμία περίπτωση δε γίνονται gay, δλδ. όσο και να τους άρεσε δεν αρχίζουν να περπατάνε κουνάμενοι ούτε αλλάζει το χρώμα και ο τόνος της φωνής τους. Οι gay δε γουστάρουν τις Γυναίκες, όσων αφορά τον ερωτικό τους τομέα, δε πάνε με Γυναίκες. Βέβαια μη ξεχάσουμε και την κατηγορία των bi-sexual οι οποίοι πάνε με ότι κινείτε ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευχαριστώ πολύ για την ανάρτησή και τις πολύ σωστές επισημάνσεις . Το στραπον , είναι ένα απο πιο ισχυρά εργαλεία επιβολής της Γυναικείας Κυριαρχίας στο αρσενικό. Ο άντρας δεν αποποιείται την δική του ταυτότητα αλλά ουσιαστικά παραδίδει τον "αντρισμό" του και τον έλεγχο στην Αφέντρα του η οποία επιβάλλει την κυριαρχία της στο κορμί και την ψυχή του . Το παιχνίδι με το στραπον ουσιαστικά καθοδηγείται απο την επιθυμία του υποτακτικού να "υποταχθεί" στην Γυναίκα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Υπέροχο άρθρο κι ακόμη πιο υπέροχη η πραγματικότητα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. οι άντρες που επιθυμούν να κυριαρχήσει μια γυναίκα επάνω τους με στραπον είναι απολύτως συνειδητοποιημένοι, καθόλου gay και βασικά πανηδονιστές. που είναι λοιπόν το πρόβλημα??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλα βρε παιδια, δεν ποναει το strapon? Δεν ειναι επικινδυνο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εννοείται ότι όλα τα παιχνίδια γίνονται τηρούνται κανόνες υγιεινής και επιπλέον στην περίπτωση του στραπον , ειδικά για αρχάριους καλό θα ήταν ένα πολύ μικρό μέγεθος στραπον και σωστή λίπανση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ειναι η απόλυτή ηδονή για καπιον που ειναι κατασταλαγμένος ειχα την τύχη να το ζήσω και εύχομαι να το ξαναζήσω πιο έντονα και πιο αυταρχικά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Σου το εύχομαι και εγώ να το ζήσεις όπως το φαντάζεσαι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. OPIOS DEN TO EXI DOKIMASI DEN EXI PERASI APO AFTI TI ZOI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Einai yperoxo na afinis ton sintrofo sou na pernei ton elenxo...megali idoni

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Είναι υπέροχα ηδονικό το να σε πέρνει μία Γυναίκα με strapon!!
  Να φοράει και σέξυ Γυναικεία εσώρουχα ο άντρας είναι τέλειο!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Παιδιά όπως δεν έχει γίνει πουτανάκι σε κοπέλα δεν ξέρει τι θα πεί ηδονή. Όμως χρειάζεται να βρεί την κατάλληλη που πρέπει να είναι απαραιτήτως καλλιεργημένη, ανοιχτόμυαλη, διακριτική και φυσικά εχέμυθη. Το παιχνίδι είναι πρώτα από όλα μυαλού και χρειάζεται πνευματική προετοιμασία για να απογειωθεί. Τα στραπον και τα ξεκωλιάσματα θέλουν τον χρόνο και τον τρόπο τους. Και προς θεού μακριά απο επαγγελματίες, μην σπαταλιέστε ψυχικά και οικονομικά. Στον έξω κόσμο υπάρχουν άπειρες αφέντρες εν δυνάμει αρκεί να ψάξεις με υπομονή και να τους το βγάλεις. Γιώργος Χανιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. πολυ σωστα τα λες Γιωργο!!

   Διαγραφή
 13. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΛΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.... ΥΔΟΝΗ..... ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.... ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ....ΝΑ ΜΕ ΝΤΥΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΥΧΑ... ΚΑΙ ΑΛΛΑ .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ειχα την τυχη να δωκιμασω τον παθητικο ερωτα με στραπον πριν απο πεντε χρονια απο μια ωριμη κυρια.την εβλεπα καθημερινα με σεξυ δερματινο ντυσυμο.ηταν γειτονισα.με καλεσε στο χωρο τησ.και εκει μου εξηγησε οτι τησ αρεσει να πηδαει με στραπον ανδρικα κωλαρακια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Το έχω ψάξει το θέμα της αλλαγής ρόλων και έχω αρκετή εμπειρία. Στην αλλαγή ρόλων εξακολουθείς να απολαμβάνεις τη γυναίκα που σου αρέσει, απλά με διαφορετικό τρόπο και μάλιστα πολύ ανατρεπτικό αφού αυτή έχει πια τον πρώτο λόγο. Το συγκονιστικό είναι ότι από τη στιγμή που θα σε πηδήξει κάποια γυναίκα, ειδικά αν το κάνετε μερικές συνεχόμενες φορές, κάθε φορά είναι και καλύτερη και όλα λειτουργούν ομαλά και όλο και καλύτερα. Δυστυχώς βέβαια κάτι τέτοιο είναι περισσότερο δυνατό με επαγγελματίες αλλά μην απογοητεύεστε. Αν βρείτε κάποια επεγγελματία (σε στούντιο ή ανεξάρτητη) που γενικά σας ικανοποιήσει την πρώτη φορά και δείχνει ότι το έχει το θέμα, επιμείνετε για ένα διάστημα σ΄αυτή. Μην πάτε αριστερά και δεξιά. Μια γυναίκα που σας άρεσε και σας έχει πάρει άξίζει κάτι περισσότερο. Αφιερώστε της χρόνο και λίγα χρηματα βέβαια.Σας υπόσχομαι ότι κάθε φορά θα είναι και καλύτερη. Μην ξεχνάτε τη σωσή προετοιμασία (ενημερωθείτε για να μην κάθομαι και τα γράφω εδώ αναλυτικά). Μην πάτε κουρασμένοι, μπερδεμένοι και την "τελευταία στιγμή". Ο προγραμματισμός είναι η μισή επιτυχία. Να είστε μπανιαρισμένοι και αρρωματισμένοι (ελαφρά), τους αρέσει. Μην πάτε ξεκάβλωτοι ή μισοκαβλωμένοι. Μην το κάνετε για κανένα λόγο με κάποια που δεν σας αρέσει η εμφάνισή της. Καλό θα είναι να έχετε το δικό σας Strap-on της προτίμησής σας ή τη δική σας συλλογή (αν και τα περισσότερα στούντιο πλέον έχου τα πάντα). Μην ξεχνάτε την τακτική εξάσκηση μόνοι σας, με ένα σχετικά μαλακό Didlo ή σφήνα και Anal λιπαντικό. Η τρυπούλα σας δεν πρέπει να "κλείσει". Αν είστε υπομονετικοί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αντίθετα πρόβλημα μπορεί να έχετε αν κάθε φορά πάτε και το κάνετε απροετοίμαστοι (δηλαδή θα πονέσετε και δεν θα το απολαύσετε). Φερθείτε ευγενικά στην κοπέλα που έχετε αυτή τη σχέση (κανένα μικρής αξίας δωράκι δεν βλάπτει που και που) και δεν θα χάσετε. Θα τη δείτε να μεταμορφώνεται και ούτε θα της περνάει από το μυαλό να ξαναλλάξετε ρόλους (ούτε και σε σας βέβαια με τη συγκεκριμένη γυναίκα). Αποφύγετε το στύλ να σας πηδάει και να την πηδάτε κι εσεις. Αποφύγετε να ζητάτε πλήρες πακέτο σε μία επίσκεψη (δηλ υποταγή, ξύλο, ουρολοαγνεία, strapon κλπ κλπ όλα μαζί) αυτά μπερδεύουν τα πράγματα και η γυναίκα δεν ξέρει τι να κάνει. Επίσης πιστεύω ότι στη αλλαγή ρόλων δεν χρειάζεται αγριάδα. Το φιλικό πήδηγμα είναι το καλύτερο. Έτσι κι αλλοιώς αυτή έχει το πάνω χέρι και το ξέρετε και οι δύο πολύ καλά. Οι επιθυμούντες, αν ακολουθήσετε τις παραπάνω οδηγίες θα ζήσετε μοναδικές στιγμές. Πιστέψτε με, οι γυναίκες πηδάνε υπέροχα!! και μάλιστα θα έχετε πολύ περισσότερο χρόνο και δυνατότητα στη διάθεσή σας να την απολαύσετε ολόκληρη. Στη αλλαγή ρόλων, αύτη "σκάβει" και "ιδρώνει" κι εσείς απολαμβάνετε (οκ, εντάξει αν θέλετε να το κάνετε πχ καρεκλάτο θα χρειαστεί να "δουλέψετε" κι εσείς)!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΕΙΝΑΙ. ΜΙΑ. ΣΥΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ. ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΠΟΥ. ΜΟΝΟ. ΠΟΥ. ΤΟ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. ΜΕ. ΠΙΑΝΕΙ. ΤΡΕΛΑ. ΘΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ. ΚΑΝΩ. ΜΙΑ. ΜΟΝΙΜΗ. ΣΧΕΣΗ. ΑΛΛΑ. ΔΕΝ. ΤΑ. ΕΧΩ. ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ειναι απιστευτη ηδονη το να σε παρει μια γυναικα με στραπον!! Με την κοπελα μου το κανουμε συχνα. Της αρεσει να με ντυνει με τα εσωρουχα της και να με πηδαει.
  Αυτο με καβλωνει τοσο πολυ ωστε μετσ την γαμαω με πολυ περισσοτερη καβλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή